Українська Суспільна Ініціатива

Андрій Старостін
Андрій Старостін / Публікації RSS

І хто зараз бореться за контроль над галуззю

0

Просування газопровідної та політичної експансії РФ у Європі збільшує потоки грошей, які йдуть з Москви в економіку самої потужної держави ЄС, Німеччини. Потік почав рости в 2018-19 роки, коли найбільша німецька нафтогазовидобувна компанія Wintershall DEA на 49% стала російською.

0

Газпром защищает традиционные рынки сбыта нефти и газа от амбиций Саудитов

0

Саудовские лидеры нефтяного картеля ОРЕС финансировали украинские авиа- и ракетостроительные программы, и РФ не придумали ничего лучше, чем требовать к себе аналогичного внимания

0

Чим відгукнулось для України зняття з озброєння ОТРК

0

9 травня має відбутися церемонія переведення найвідомішого довгобуду військового кораблебудування Росії – замість «Балтійського заводу» в Санкт-Петербурзі перший в російській історії власний вертольотоносець планується будувати в анексованій Керчі.

0

Проштовхуючи прийняття документів ГА ООН про співпрацю країн світу у боротьбі з гуманітарними проблемами від пандемії, РФ взялася за звичайну для себе задачу — посилення тиску та корупцію українських політиків в питаннях відновлення водопостачання Криму

0

"...На межі 2019-20 років Україна вперше в історії майже 30 років своєї сучасної державної незалежності, змогла розпочати імпорт сирої нафти з-за меж колишнього СРСР..."

0

«Цены на нефть не будут долго держаться на рекордно низких уровнях, это краткосрочное явление. Примерно через месяц они будут на уровне в $25-$28 за баррель. Ситуация будет нормализоваться и сектор энергетики будет в порядке», – заявил в этот день на брифинге в Белом доме президент США Дональд Трамп.

0

Про небезпеку використання українськими посадовцями режиму НС у власних політичних цілях та в інтересах РФ

0