Українська Суспільна Ініціатива

Влада маніпулює статистикою по COVID-19

Влада маніпулює статистикою по COVID-19

Вчора дізнався. Ще в одній державній установі м. Вінниці виявили коронавірус. 2 підтверджених випадки зараження. Кілька десятків співробітників тестують.

А тепер УВАГА!

Пропинити роботу установи заборонили керівники департаменту! Установа продовжує працювати і приймати громадян (це до 100 осіб за робочий день). ЗАБОРОНИЛИ персоналу розповідати про факт зараження працівників. Працівникам чітко сказали - не подобається то пишіть заяву.

(установу писати тут не буду, бо це Вінницький міський РАГС)

Доповнюю: податкова, пенсійний фонд, міська рада, виконавча служба, совбез - це установи Вінниці, в яких є підтверджені випадки коронавірусу. Але ці установи працюють, їх відвідують сотні громадян щодня.

І висновок тут невтішний. Влада маніпулює статистичними даними. Коли їй вигідно - нагнітає паніку. Як то сказали в Уряді Шмигаля.

«Коли ми закривали парки, проводили оприскування доріг, то це було не стільки питанням впливу на епідеміологічну ситуацію, як на психологічний процес», – відзначив заступник міністра охорони здоров’я Віктор Ляшко.

А коли ЇМ потрібно - починають "демонструвати" що ситуація з COVID-19 в Україні стабілізується.

На-приклад, в лікарі в довідках причиною смерті не вказують COVID-19. Але по свідоцтвах про смерть в РАГСах можна спостерігати сплеск смертей від легеневих, серцевих хвороб. Це кримінал, панове лікарі!

Думаю що ситуація по всій Україні з цим однакова. В приховування і маніпуляціях зацікавлені і Голови обласних адміністрацій. І керівники районів та департаментів.

Про автора:
Читайте інші публікації автора:
☝24 лютого 2020 року ми звернулися з інформаційним запитом до Голови Вінницької ОДА, по питаннях, щодо епідемії коронавірусу.
За "плівками деркача", "мовним законом", "темою СС Галичина", "нападом на медведчука" насправді ховають: взяття під свій контроль Київської ОДА, Енерг
Вчора дізнався. Ще в одній державній установі м. Вінниці виявили коронавірус. 2 підтверджених випадки зараження.
13:00
630
RSS
Ще ніхто не коментував. Будьте першими!
Завантаження...