Українська Суспільна Ініціатива

УСІ приєднуються до всеукраїнської акції "Я їду з вами"

Українська суспільна ініціатива підтримує справедливі вимоги київських підприємців по відстоюванню своїх прав і долучається до всеукраїнської акції "Я їду з вами"

 

УСІ приєднуються до всеукраїнської акції "Я їду з вами"

Українська суспільна ініціатива підтримує справедливі вимоги київських підприємців по відстоюванню своїх прав і долучається до всеукраїнської акції "Я їду з вами"

Чому ломбарду та магазинам з продажем алкоголю дозволено працювати, а іншім підприємцям не дозволено? «Епіцентру» працювати можна, а гуляти в парку - ні?

Чому не рівні права та можливості?

Малий бізнес так само може дотримуватися заходів карантину! Може, якщо доживе до того часу, колу про нього згадає влада.

Основним джерелом надходження податків є малий та середній бізнес. Який сьогодні залишився один на один з карантином, з якого частина ФОПів не оговтається та не відновиться вже ніколи. В той час, коли малий бізнес потребує підтримки влади, остання не лише не допомагає, а таке враження, що вбиває його. Це не лише підприємці, а ще мільйони їх співробітників. Влада «забула» про нього, натомість турбується про великі мережі. Малий підприємець має заборону на роботу та величезні штрафи, залишився без надходжень та не має чим годувати родину. В той час як ломбарди та точки продажу алкоголю наражають людей на значно більшу небезпеку, ніж малий бізнес.

Чому влада вибірково підтримує одних, а інших- ні?

Нас просять почекати ще три тижні, але хто буде годувати наших дітей? Чи попросити їх три тижні не їсти? У нас цих трьох тижнів немає!

Шлях розв'язання проблеми:

  1. Дозволити роботу малому бізнесу з дотриманням санітарних вимог. Як це зробили інші країни.
  2. Використовувати максимально роботу з онлайн замовленням, видачею товару to go.
  3. Ви підтримуєте таку ініціативу? Тоді долучайтесь.

Як донести позицію:

  1. Об’єднати більшість підприємців по всій країні навколо спільної небезпеки.
  2. Розробити план безпечної роботи під час карантину.
  3. Створити робочу групу з представниками Уряду та негайно до 1 травня відновити роботу малого та середнього бізнесу з контролем дотримання карантину.
  4. Долучити фахівців та лідерів громадських думок і привернути увагу до виришення нашої проблеми. Залучити ЗМІ.
  5. Провести всеукраїнський автопробіг підприємців, з зупинкою під кабміном та ОДА, з вимогою негайно розробити рішення для збереження малого бізнесу.

Що досягнемо:

  1. Відновимо роботу малого бізнесу вже найближчими днями.
  2. Створімо велику мережу підтримки один одного.
  3. Доведемо владі, що малий та середній бізнес - це важливий суб'єкт економіки в країні. Про який не можна забувати та треба турбуватися, тому що ми є важливим та надійним партнером у розбудові держави.

#ЯЇДУЗВАМИ

Про автора:

Колективний акаунт. Редакція сайту usi-news.info

Читайте інші публікації автора:
Верховна Рада в ніч з 30 на 31 березня 2020 року усе ж таки зняла мораторій на продаж земель сільськогосподарського призначення.
Через коронавірус закрили великий оптовий ринок в Херсонській області, влада просить не панікувати
В зв'язку з карантинними заходами в Україні все більше людей потребують соціальної підтримки з боку Держави.
Сполучені Штати призупинили внески до Світової організації охорони здоров'я (ВООЗ).
На облік в ДСЗ щодня стають до 7 тис. осіб, але пік безробіття буде після карантину. Про це заявив екс-голова Держслужби зайнятості
З 16 квітня посилять контроль на постах на всіх в'їздах в місто Київ в зв'язку з поширенням коронавируса.
Згідно з прогнозами МВФ, світову економіку в 2020 році спіткає найсильніша рецесія з часів Великої депресії.
Водночас уряд радить носити захисні маски чи респіратори скрізь на вулиці, аби випадково не опинитися в «громадському місці» і не порушити
10:00
RSS
Виталий
12:40 (відредаговано)

Автомобильная пробка на Балковской в Одессе, впервые за полтора месяца карантина. Люди видят выборочные карантинные меры: как работает Эпицентр, Макдональдс, но закрыты продуктовые рынки. Видят как московские попы собирают паству причащаться с одной ложки, но при этом запрещено гулять в парках. Видят постриженных депутатов, чиновников с маникюром, но закрыты парикмахерские и SPA салоны для обычных граждан. Народ делает выводы, деньги закончились, надо как-то выживать не дожидаясь Голодомор2, повышается предпринимательская активность. Карантин отменится снизу. Вчера прошелся по городу, 80% прохожих без масок, у половины остальных маски висят на подбородке. В то же время в Одессе самые низкие показатели заболеваемости коронавирусом- около 200 человек на миллионный город и официально, ни одного смертельного случая.

Завантаження...