Українська Суспільна Ініціатива

Стрілянина на ринку в Одесі

Населення України озброїлося і буде продовжувати озброюватися. A МВС продовжує не виконувати свої функціональні обов‘язки і не в змозі забезпечувати захист громадян.

Стрілянина на ринку в Одесі

В Одесі на ринку «7 кілометр» відбулась стрілянина за участі щонайменше двих десятків озброєних людей. У результаті поранення зазнали двоє чоловіків. В центрі Одеси невідомі обстріляли автомобіль. Троє невідомих розбили скло в припаркованій іномарці, в якій сидів потерпілий, відібрали у нього сумку з майном і зникли.

Населення України озброїлося і буде продовжувати озброюватися. A МВС продовжує не виконувати свої функціональні обов‘язки і не в змозі забезпечувати захист громадян. Подібні ситуації все частіше будуть ставати сучасними реаліями та з’являтимуться у стрічці новин, тому правоохоронцям слід пам'ятати, що якщо вони не можуть захистити українців від злочинців, тоді ми захистимо себе самі!

Про автора:

Колективний акаунт. Редакція сайту usi-news.info

Читайте інші публікації автора:
Верховна Рада в ніч з 30 на 31 березня 2020 року усе ж таки зняла мораторій на продаж земель сільськогосподарського призначення.
Через коронавірус закрили великий оптовий ринок в Херсонській області, влада просить не панікувати
В зв'язку з карантинними заходами в Україні все більше людей потребують соціальної підтримки з боку Держави.
Сполучені Штати призупинили внески до Світової організації охорони здоров'я (ВООЗ).
На облік в ДСЗ щодня стають до 7 тис. осіб, але пік безробіття буде після карантину. Про це заявив екс-голова Держслужби зайнятості
З 16 квітня посилять контроль на постах на всіх в'їздах в місто Київ в зв'язку з поширенням коронавируса.
Згідно з прогнозами МВФ, світову економіку в 2020 році спіткає найсильніша рецесія з часів Великої депресії.
Водночас уряд радить носити захисні маски чи респіратори скрізь на вулиці, аби випадково не опинитися в «громадському місці» і не порушити
16:15
RSS
Ще ніхто не коментував. Будьте першими!
Завантаження...