Українська Суспільна Ініціатива

Російську агентуру геть з України!

22-го липня 2021 року, відбувся захід «Російську агентуру - геть з України», біля Офісу Президента (м.Київ).

Російську агентуру геть з України!

Організаторами були: Українська Суспільна Ініціатива (Керівник – Микола Карпюк), Українські сили Самооборони (керівник – Анатолій Ведмідь), ГО «Вартові України» (керівник – Денис Гайда) та УНСО.

Учасники акції: понад 150 з різних міст України.

Захід розпочався ходою Алеєю Героїв Небесної Сотні та вшануванням пам'яті загиблих за волю українців, він організувався патріотичними силами, з метою вимоги від Офісу Президента активізації протидії агентам впливу Росії в Україні. На акції обговорювалося, що за час війни Україна наповнилась агентами впливу ворога, які навіть не приховують свої проросійські позиції: Медведчук, Фукс, Новінський - це все люди, яким байдужа Україна.

Російську агентуру геть з України!

На мітингу виступили:

Микола Карпюк, громадський діяч, політв'язень: «Вимагаємо, щоб Володимир Зеленський нарешті став Президентом Україниі перестав боятися путіна. І діяв в інтересах України, а не своїх друзів.»

Валерій Карпунцов, народний депутат України, VII-го і VIII-го скликань: «Сьогодні проходить не разова акція, а починається широка громадська кампанія за очищення України від впливу російських олігархів. Ми передали вимоги президенту і будемо контролювати виконання владою доручення громадянського суспільства».

Микола Мельник: «На 8 році війни "медведчуки", "новінські", "фукси" та інші агенти Кремля продовжують збільшувати свої статки та послювати свій вплив».

Андрій Юсов: «Фукс та Новінський незаконно отримали українські паспорти, президент зобов'язаний анулювати отримання українського громадянства одіозними російськими олігархами».

Друг Сталкер: «Закон про олігархів повинен нарешті захистити українців від впливу олігархічних агентів Путіна. Потрібно не просто назвати когось олігархом, а визначити серед них агентів впливу агресора, позбавити громадянства, конфіскувати активи і обміняти в Росію на наших полонених!».

Підсумовуючи, мітингарі передали вимоги раднику Голові Офісу Президента Зеленського щодо боротьби з російськими олігархами в Україні та зазначили, що якщо у влади немає сил посадити цих агентів впливу ворога, то вона має принаймні позбавити їх громадянства та вислати з України.

Акція закінчилась перформансом з опуладом Фукса, та фаєрами на Майдані Незалежності.

Російську агентуру геть з України! 0Російську агентуру геть з України! 1Російську агентуру геть з України! 2Російську агентуру геть з України! 3Російську агентуру геть з України! 4Російську агентуру геть з України! 5
Про автора:

Колективний акаунт. Редакція сайту usi-news.info

Читайте інші публікації автора:
Верховна Рада в ніч з 30 на 31 березня 2020 року усе ж таки зняла мораторій на продаж земель сільськогосподарського призначення.
Через коронавірус закрили великий оптовий ринок в Херсонській області, влада просить не панікувати
В зв'язку з карантинними заходами в Україні все більше людей потребують соціальної підтримки з боку Держави.
Сполучені Штати призупинили внески до Світової організації охорони здоров'я (ВООЗ).
На облік в ДСЗ щодня стають до 7 тис. осіб, але пік безробіття буде після карантину. Про це заявив екс-голова Держслужби зайнятості
З 16 квітня посилять контроль на постах на всіх в'їздах в місто Київ в зв'язку з поширенням коронавируса.
Згідно з прогнозами МВФ, світову економіку в 2020 році спіткає найсильніша рецесія з часів Великої депресії.
Водночас уряд радить носити захисні маски чи респіратори скрізь на вулиці, аби випадково не опинитися в «громадському місці» і не порушити
12:25
RSS
Ще ніхто не коментував. Будьте першими!
Завантаження...