Українська Суспільна Ініціатива

Новини: Суспільні ініціативи

17 листопада в Інформаційній агенції «Укрінформ» відбувся міжнародний круглий стіл за участю політиків, експертів, представників громадянського суспільства та дипломатичного корпусу України та Молдови на тему «Збройні сили РФ у Молдові – безпекові виклики для України».

0

Нарада пройшла у режимі відеоконференції. Учасники центру обговорили загально-політичну ситуації в Україні.

0

Ініціаторами заходу виступили Самооборона Києва, Сонечко УПА, СВ «Мужність», Комітет Обласних Штабів Української Народної Самооборони (УНСО), ГО «Вартові України» та представники ветеранських організацій з 12 областей України.

0

Вчора, 24 липня, розпочався вишкіл Вартові України серед патріотично налаштованої молоді

0

Поширення гострої респіраторної хвороби CОVID-19, спричиненої коронавірусом SARS- CoV-2 в Світі спричинила хвилю звільнень засуджених за злочини з переповнених в’язниць Туреччині, США та Італії.

0

 

Це звернення, підписане вчителями, фермерами, підприємцями, інженерами Кіровоградської області, надійшло до нас в останній день квітня. Ми думали зробити окремий матеріал. Звернення було опубліковано на сторінці у facebook. Кілька днів тому, сторінку www.facebook.com/kcitynews було заблоковано. Банда не дрімає! Тому, ми спочатку наводимо весь текст звернення. Покищо на нашому сайті це єдиний збережений примірник. Поширюйте його мережею, нехай впевняться, що "рукописи не горять".

0

Звернення ініціативної групи ЖК «Петропавлівський» до нашого Руху

0

Заяву підписали Карпюк Микола, Бекіров Едем, Сизанович Олексій, Балух Володимир, Кольченко Олександр, Панов Євген

0

В зв'язку з карантинними заходами в Україні все більше людей потребують соціальної підтримки з боку Держави. Як подати документи для реєстрації в службі зайнятості в період карантину онлайн в цьому матеріалі.

0