Українська Суспільна Ініціатива

Новини: Українська Суспільна Ініціатива діє!

Безпека майбутнього Європи критично залежить від того, як йдуть справи в України — однією з таких справ континентальної ваги, є ліквідація російського військового плацдарму у сепаратній частині Республіки Молдова, так званій ПМР. Про необхідність прискорити та об’єднати зусилля України та Молдови по знищенню сепаратного утворення у Придністров’ї, йшлося у Безпековій резолюції, яка була ухвалена 18 вересня в Києві на з’їзді Великого Кола УНСО.

0

22-го липня 2021 року, відбувся захід «Російську агентуру - геть з України», біля Офісу Президента (м.Київ).

0

Під час Форуму створено Координаційний центр, у склад якого увійшли представники всіх організації-учасників УСС. Його функції – напрацювання спільних рішень та координація дій українських патріотів. Підсумковий документ прийнятий КЦ УСС буде оприлюднено згодом.

0

А ми продовжуємо розвивати напрямок національно-патріотичного виховання української молоді.

0

Українська Суспільна Ініціатива вітає Валерія Карпунцова з днем народження.

0

Підприємці Дніпра провели "мітинг на колесах". Автопробіг був анонсований кілька днів тому і став продовження всеукраїнської акції по захисту конституційних прав.

0

29 квітня відбулася анонсована акція представників малого та середнього бізнесу. Микола Карпюк і рух "УСІ" підтримали акцію протесту і анонсують акції в інших містах.

0

Лідер руху "Українська Суспільна Ініціатива" Микола Карпюк долучився до акції пошани медиків. Ініціаторами заходу виступили ГО "Громадський інформаційний простір" та громадська платформа "Люди допомагають людям".

0