Українська Суспільна Ініціатива

22 грудня у відновленому Будинку Профспілок в м. Київ відбувся Форум українських сил самооборони

Ініціаторами заходу виступили Самооборона Києва, Сонечко УПА, СВ «Мужність», Комітет Обласних Штабів Української Народної Самооборони (УНСО), ГО «Вартові України» та представники ветеранських організацій з 12 областей України.

22 грудня у відновленому Будинку Профспілок в м. Київ відбувся Форум українських сил самооборони

Учасники Форуму обговорили передумови та мету створення об’єднання. Зокрема, волонтер та громадський діяч Андрій Бондаренко зазначив, що українські патріоти не сприймають та не визнають політичний вибір між Зеленським та Порошенком. Адже його метою є створення враження, що вибір для українців обмежується виключно двома політиками. Між тим, жодного з них патріоти не можуть назвати лідером нації, оскільки обидва впроваджують виключно олігархічний порядок денний.

Колишній бранець Кремля, Микола Карпюк, підкреслив, що для олігархічної влади патріоти, які готові пожертвувати собою, завжди будуть злочинцями. Тому що патріоти ніколи не були і не будуть комерсантами від української ідеї. Вони ті, хто захищатиме її. Тим більше зараз, коли, на його думку, ведуться переговори про спільні дії між партіями ЄС і ОПЗЖ. Їхня мета – змінити Конституцію,для перетворення України на виключно парламентську республіку і створення федеративної держави.

Голова спілки Мужність, Валентин Лихоліт, нагадав про десятки тисяч кримінальних справ проти українських воїнів та близько десяти тисяч хлопців прямо зараз знаходяться в слідчих ізоляторах. Багато з них – по п’ять і більше років. При цьому, у левової частки з них за весь цей час так і не відбулось жодного судового засідання. Владі просто немає що закинути їм. Так само, як у справі Ріфмастера. Просто більшість подібних випадків не мають широкого медійного висвітлення.

( з документами Форуму можна ознайомитись на цій сторінці )

22 грудня у відновленому Будинку Профспілок в м. Київ відбувся Форум українських сил самооборони

Всі учасники заходу погодилися з тим, що на сьогодні є необхідність в об’єднанні патріотичних сил для захисту прав захисників України, втілення в життя принципів чесної політики і захисту української держави.

Учасники Форуму наголосили: що вони не ставлять за мету створення політичної партії чи надпартійних структур. Мова виключно про координацію українських патріотичних об’єднань.

Під час Форуму створено Координаційний центр, у склад якого увійшли представники всіх організації-учасників УСС. Його функції – напрацювання спільних рішень та координація дій українських патріотів. Підсумковий документ прийнятий КЦ УСС буде оприлюднено згодом.

Про автора:

Колективний акаунт. Редакція сайту usi-news.info

Читайте інші публікації автора:
Верховна Рада в ніч з 30 на 31 березня 2020 року усе ж таки зняла мораторій на продаж земель сільськогосподарського призначення.
Через коронавірус закрили великий оптовий ринок в Херсонській області, влада просить не панікувати
В зв'язку з карантинними заходами в Україні все більше людей потребують соціальної підтримки з боку Держави.
Сполучені Штати призупинили внески до Світової організації охорони здоров'я (ВООЗ).
На облік в ДСЗ щодня стають до 7 тис. осіб, але пік безробіття буде після карантину. Про це заявив екс-голова Держслужби зайнятості
З 16 квітня посилять контроль на постах на всіх в'їздах в місто Київ в зв'язку з поширенням коронавируса.
Згідно з прогнозами МВФ, світову економіку в 2020 році спіткає найсильніша рецесія з часів Великої депресії.
Водночас уряд радить носити захисні маски чи респіратори скрізь на вулиці, аби випадково не опинитися в «громадському місці» і не порушити
19:00
RSS
Ще ніхто не коментував. Будьте першими!
Завантаження...