Українська Суспільна Ініціатива

Актуальні новини

Всі новини нашого сайту у цій стрічці. Новини розподілені за категоріями. Навігація у верхньому меню. Ви маєте можливість налаштувати відображення стрічки. Одразу під цим текстом праворуч є кнопки, які Вам допоможуть.

17 листопада в Інформаційній агенції «Укрінформ» відбувся міжнародний круглий стіл за участю політиків, експертів, представників громадянського суспільства та дипломатичного корпусу України та Молдови на тему «Збройні сили РФ у Молдові – безпекові виклики для України».

0

Безпека майбутнього Європи критично залежить від того, як йдуть справи в України — однією з таких справ континентальної ваги, є ліквідація російського військового плацдарму у сепаратній частині Республіки Молдова, так званій ПМР. Про необхідність прискорити та об’єднати зусилля України та Молдови по знищенню сепаратного утворення у Придністров’ї, йшлося у Безпековій резолюції, яка була ухвалена 18 вересня в Києві на з’їзді Великого Кола УНСО.

0

22-го липня 2021 року, відбувся захід «Російську агентуру - геть з України», біля Офісу Президента (м.Київ).

0

Передача відбулася під час відправлення святкової літургії у храмі св. Георгія.

0

1 січня 2021 року відзначається 112 річниця від дня народження лідера Організації Українських Націоналістів, символу українського спротиву – Степана Бандери.

0

Нарада пройшла у режимі відеоконференції. Учасники центру обговорили загально-політичну ситуації в Україні.

0

Старші люди згадують ті часи, коли навіть щоб поїхати на базар, доводилось випрошувати довідку у голови сільради.

0

Всесвітньо відомий твір «Щедрик» українського композитора Миколи Леонтовича вже друге століття мандрує світом, несе українську культуру в нові країни і міста.

0

Під час Форуму створено Координаційний центр, у склад якого увійшли представники всіх організації-учасників УСС. Його функції – напрацювання спільних рішень та координація дій українських патріотів. Підсумковий документ прийнятий КЦ УСС буде оприлюднено згодом.

0

Ініціаторами заходу виступили Самооборона Києва, Сонечко УПА, СВ «Мужність», Комітет Обласних Штабів Української Народної Самооборони (УНСО), ГО «Вартові України» та представники ветеранських організацій з 12 областей України.

0

22 грудня у Києві відбудеться ФОРУМ УКРАЇНСЬКИХ СИЛ САМООБОРОНИ.

0

22 грудня у Києві відбудеться ФОРУМ УКРАЇНСЬКИХ СИЛ САМООБОРОНИ

0

А ми продовжуємо розвивати напрямок національно-патріотичного виховання української молоді.

0

Сьогодні 18 роковини Скнилівської трагедії – однієї з найбільших аварій в історії авіашоу.

0

Всесвітньо відомий український оперний співак з унікальним голосом, соліст Паризької національної опери, волонтер, учасник бойових дій на сході України. Позивний «Міф». Народився 20 грудня 1974 року.

0

Сьогодні виповнюється 89 років українському літературознавцю, дисиденту, громадському діячу, академіку Івану Дзюбі.

0

Вчора, 24 липня, розпочався вишкіл Вартові України серед патріотично налаштованої молоді

0

24 липня 1990 року, в Києві, біля будівлі Київської міської ради було урочисто піднято національний синьо-жовтий прапор.

0
← Попередня Наступна → 1 2 3 4 Остання
Показані 1-18 з 105