Українська Суспільна Ініціатива

Матеріали Форуму Українських Сил Самооборони. Відео. Фото.

Матеріали Форуму Українських Сил Самооборони. Відео. Фото.

Нинішня ситуація в Україні

Олігархи міцно тримають Україну в своїх руках, інтернаціональний та космополітичний капітал залюбки злигається з будь-якими ворогами українців за для власної вигоди. Після початку активної фази російсько-української війни всі сили олігархату були спрямовані на збереження своїх активів та політичного впливу. В різний спосіб різні олігархічні групи підпорядкували собі добровольчі та інші патріотичні формування через просту схему «поділяй і володарюй», шляхом підкупу та залякування очільників цих рухів. Подрібнивши та знівелювавши через підконтрольні ЗМІ, в очах пересічних громадян, всі патріотичні формування, олігархи кинули їх напризволяще. Сьогодні констатуємо факт певного занепаду політичних та громадських організацій, що мають мілітарні і солідарні проукраїнські характеристики. На цьому тлі ОПЗЖ виділяє шалені кошти на створення бойових загонів з тітушні та сєпарів. За підтримки людей та структур Коломойського, грошей Москви активно працює погань на кшталт «екснаціоналіста» Іллі Киви.

Протягом останнього часу в Україні була задіяна і успішно працює політтехнологія розділення суспільства на поклонників Зе і Порошенка. Небезпека цієї політтехнології полягає в тому, що обидві частини нацьковують один на одного, чим у черговий раз розколюють Україну. На даний момент Медведчук з Порошенком успішно розвалюють команду Зе. І паралельно намагаються за будь-яку ціну перевести політичний дискурс в дуалізм біло-синього та блакитно-помаранчевого вибору. Спікери ОПЗЖ ходять на канали Порошенка, а їх колеги з ЄС на канали Медведчука. Нав’язується модель: «або за Бойка, або за Порошенка» на заміну «Зе проти ПОП». Хоча ні Бойко, ні Порошенко не мають жодних шансів на перемогу у будь-якого кандидата в президенти (в обох антирейтинги більше 50%), вони вперто рвуться до влади. Альтернатива, яку так чекають українці, не може пробитись через олігархічні ЗМІ, павутиння ботоферм в соцмережах та заскорузлі політичні лідерські проекти, які працюють не на Україну. Попри існуючу ситуацію для подальшого життя і розвитку України постала гостра потреба формування Третьої Сили – Спавжньої Української супільно-політичної сили.

Завантажити матеріали одним документом за цим посиланням Документи Форуму УСС.docx

 

Матеріали Форуму Українських Сил Самооборони. Відео. Фото.

Правила Українських Сил Самооборони

  1. Істина належить тільки Богу.
  2. Українські сили самооборони всі свої ресурси та дії спрямовують на захист і всебічний розвиток Української Нації, відновлення незалежності та соборності України, встановлення Правдивого Українського Ладу.
  3. Україна, країна та держава, по праву належить Українській Нації.
  4. Той, хто своїми діями ставить Українську Націю та належні їй ресурси в залежність від іншої держави, нації, корпорації чи людини є ворогом України.
  5. Учасники УСС мають рівні права, та несуть однакову відповідальність перед Координаційним Центром і Українською Нацією.
  6. Братолюбство і солідарність є ГОЛОВНИМ принципом УСС. Учасники УСС не мають права чинити будь-які дії, що порушують ці правила та шкодять будь-якому іншому учаснику. Категорично забороняється робити негативні публічні висловлювання один про одного.
  7. Усілякі непорозуміння, претензії, котрі можуть виникнути між учасниками у процесі життєдіяльності, вирішуються шляхом діалогу між ними. При необхідності до цього діалогу можуть бути залучені члени Ради моральних авторитетів.
  8. Учасники УСС зобов’язані надати негайну допомогу іншим учасникам УСС, які її потребують та за нею звертаються, якщо це не шкодить меті УСС, не порушує цих правил і відповідає можливостям та засадам їх організації.
  9. Учасники УСС повинні спільно приймати рішення в Координаційному Центрі щодо їх союзів чи політичних домовленостей з будь-якими організаціями, які не є учасниками УСС.
  10. Будь-яка група чи спільнота, що увійшла до складу УСС може відмовитись від участі в тій чи іншій акції УСС, не підписувати тих чи інших заяв УСС, але не має права чинити будь-які протилежні цим акціям чи заявам дії.
Матеріали Форуму Українських Сил Самооборони. Відео. Фото.

Українські сили самооборони (УСС)

( Проект Положення. Версія №1 від 22.12.2020 року Положення прийнято з правками від учасників. Правки не відображені в цьому документі. Після внесення правок – цей документ буде оновлено. )

Історія таки має певну циклічність, а політичні процеси підлягають чітким законам. Так само, як і в 2005 році, українське суспільство в 2015 спокійно дозволило «новій» владі дати всі можливості для реваншу тих сил, які, здавалося б, вже назавжди витіснені з політики. Неймовірно висока ціна, яку сплатили сотні людей, була девальвована черговим незрілим вибором більшості громадян.

Єдиним реальним варіантом зміни політичної системи в Україні залишається Майдан. Форма боротьби та її засоби постійно змінюються, але суть лишається незмінною – пряме народовладдя у вигляді Національної Революції.

У 2007 році зусиллями групи патріотів вдалось досягти домовленостей між українськими націоналістичними і патріотичними організаціями про солідарне позиціонування щодо політичних та громадських подій як на місцевому, так і на державному рівні. Саме ці домовленості дали можливість за лічені дні листопада 2013 року створити «Правий Сектор» та зруйнувати плани олігархів щодо розвитку подій на Майдані. Проведення Форуму Українських сил самооборони відповідає на виклики сьогодення, і робить можливим організувати в майбутньому ефективний системний спротив іноземним та олігархічним діям щодо незалежності і соборності України.

Численні невдалі спроби об’єднати націоналістів в єдину потужну партію свідчать про безперспективність подібних починань. Натомість, створення певної політичної «толоки» - завжди було успішним. Запорукою успіху такого проекту є збереження суб’єктності всіма учасниками процесу, прості та справедливі правила співпраці, рівність та відкритість у прийнятті рішень, зрозуміла проста мета та спільні вороги. Форум УСС спрямований на створення спільної площадки, Координаційного Центру для всіх, хто хоче встановлення нового справедливого українського ладу.

Свідомі того, що такий лад загрожує самому існуванню олігархів та пануванню іноземних загарбників, знаючи їх методи «роботи», ми не будемо робити Проводів та Президій, ніхто не стане керівником цього Координаційного центру (КЦ) УСС. Колективна система прийняття рішень, спільна солідарна позиція та відкритість для світу унеможливить зраду лідера та інтриганство керівництва. Організації, групи і особи, що приєднались до УСС підписують Угоду про солідарну політичну позицію та співпрацю, визнання і дотримання Правил УСС.

УСС – система колективної безпеки. Об’єднані ресурси дають безмежні можливості для захисту та наступу в будь-якій ситуації. Чим більше нас, тим менше їх, саме під таким гаслом ми збираємо однодумців, патріотів та союзників.
Метою УСС є захист і всебічний розвиток Української Нації, відновлення незалежності та соборності України, встановлення Правдивого Українського Ладу.

Учасником УСС може стати українська політична партія, громадська організація, чи солідарна група осіб, що поділяє мету та зобов’язана виконувати правила УСС.

Учасником УСС не може стати політична партія, громадська організація чи солідарна група осіб, яка фінансується з іноземних чи олігархічних джерел. Доказом такого фінансування в першу чергу є діяльність таких суб’єктів.

Усі рішення УСС приймає на засіданнях Координаційного Центру УСС, про яке обов’язково повідомляє всіх учасників заздалегідь, але не пізніше ніж за добу.

Членами Координаційного Центру є українці, представники організацій та груп, що входять до складу УСС, обрані у своїх організаціях за своїми правилами.

Засідання КЦ УСС веде модератор, який обирається зі складу учасників консенсусом, та має функції секретаря засідання. Кожного разу це може бути інша особа. Порядок денний, проекти рішень можуть подавати виключно члени КЦ УСС.

Для прийняття рішень щодо місцевої та локальної ситуації в КЦ УСС необхідно набрати більше двох третин голосів учасників. В питаннях державного значення рішення приймається за згоди всіх учасників процесу. Особливі думки та зауваження члени УСС мають право висвітлювати публічно не раніше наступного дня після проведення заходу, що проводить УСС, який викликав у них таку реакцію.

Намагання діячів, що декларують проукраїнські позиції, ухилитись від діалогу, поставити свої інтереси вище за інтереси Української Нації однозначно дають право КЦ УСС публічно заявляти про таких діячів, та застосовувати до них всі необхідні заходи впливу для негайної публічної зміни їх позиції.

Угода про співпрацю, яку обов’язково мають підписати всі кандидати в учасники УСС, приймається та підписується на Форумі, є відкритим публічним документом і не може бути змінена до наступного Форуму УСС. Форум УСС може проводитись не частіше одного разу на шість місяців.

Для вирішення спірних ситуацій між учасниками УСС створюється Рада визнаних Форумом УСС моральних авторитетів Нації числом не менше п’яти та не більше тринадцяти. Ця рада обирає зі свого складу модератора на кожне окреме засідання з такими ж функціями, як і модератор КЦ УСС.

Речниками УСС можуть бути тільки визначені КЦ УСС особи, які уповноважені коментувати конкретні питання щодо конкретних рішень та дій УСС. Будь-яка спроба виступити від імені УСС не в такий спосіб карається.

Проект Угоди про співпрацю та Правил УСС затверджується на Форумі всіма учасниками Форуму.

КЦ УСС на час між своїми засіданнями створює виконавчий орган – секретаріат/ штаб. Секретаріат/штаб виконує рішення КЦ УСС, організовує та координує заходи та акції УСС, здійснює комунікацію з учасниками УСС, забезпечує правову та методичну підтримку діяльності УСС. Секретаріат/штаб фінансується згідно Угоди про співпрацю та працює згідно Положення про Секретаріат/штаб, яке приймається на першому засіданні КЦ УСС.

Персональний склад Координаційного центру УСС

  • А. Юсов,
  • А. Бондаренко,
  • М.Мельник,
  • Д. Карп,
  • Р. Каганець,
  • С. Чумак,
  • В. Лихоліт,
  • А. Жорновий,
  • Я. Балановський,
  • Ю. Овсієнко

 

Матеріали Форуму Українських Сил Самооборони. Відео. Фото. 0Матеріали Форуму Українських Сил Самооборони. Відео. Фото. 1Матеріали Форуму Українських Сил Самооборони. Відео. Фото. 2Матеріали Форуму Українських Сил Самооборони. Відео. Фото. 3Матеріали Форуму Українських Сил Самооборони. Відео. Фото. 4Матеріали Форуму Українських Сил Самооборони. Відео. Фото. 5Матеріали Форуму Українських Сил Самооборони. Відео. Фото. 6Матеріали Форуму Українських Сил Самооборони. Відео. Фото. 7Матеріали Форуму Українських Сил Самооборони. Відео. Фото. 8Матеріали Форуму Українських Сил Самооборони. Відео. Фото. 9Матеріали Форуму Українських Сил Самооборони. Відео. Фото. 10Матеріали Форуму Українських Сил Самооборони. Відео. Фото. 11Матеріали Форуму Українських Сил Самооборони. Відео. Фото. 12Матеріали Форуму Українських Сил Самооборони. Відео. Фото. 13Матеріали Форуму Українських Сил Самооборони. Відео. Фото. 14Матеріали Форуму Українських Сил Самооборони. Відео. Фото. 15Матеріали Форуму Українських Сил Самооборони. Відео. Фото. 16Матеріали Форуму Українських Сил Самооборони. Відео. Фото. 17
Про автора:

Колективний акаунт. Редакція сайту usi-news.info

Читайте інші публікації автора:
Верховна Рада в ніч з 30 на 31 березня 2020 року усе ж таки зняла мораторій на продаж земель сільськогосподарського призначення.
Через коронавірус закрили великий оптовий ринок в Херсонській області, влада просить не панікувати
В зв'язку з карантинними заходами в Україні все більше людей потребують соціальної підтримки з боку Держави.
Сполучені Штати призупинили внески до Світової організації охорони здоров'я (ВООЗ).
На облік в ДСЗ щодня стають до 7 тис. осіб, але пік безробіття буде після карантину. Про це заявив екс-голова Держслужби зайнятості
З 16 квітня посилять контроль на постах на всіх в'їздах в місто Київ в зв'язку з поширенням коронавируса.
Згідно з прогнозами МВФ, світову економіку в 2020 році спіткає найсильніша рецесія з часів Великої депресії.
Водночас уряд радить носити захисні маски чи респіратори скрізь на вулиці, аби випадково не опинитися в «громадському місці» і не порушити
RSS
Ще ніхто не коментував. Будьте першими!
Завантаження...